Wartość Netto

Ile kosztuje Albert Joseph Brown a.k.a Al B Sure! Net Net? Dowiedz się również o jego karierze, nagrodach i osiągnięciach

Al B Sure to amerykański prowadzący radio, artysta nagrywający i aktor, który jest także trzykrotnie nominowanym do nagrody Grammy amerykańskim producentem płyt R&B. Chociaż wszyscy znamy artystę o imieniu Al B Sure, jego prawdziwe i pełne imię to Albert Joseph Brown III. Większość ludzi lubi Al, ponieważ jego piosenki mają głębokie znaczenie i wpływ, z którymi mogą się łatwo łączyć.

Zawartość:

  • 1 Czym jest Al B Pewnie! Wartość netto?
  • 2 Al B Sure! Kariera
  • 3 Filmografia
  • 4 Edukacja
  • 5 nagród i osiągnięć
  • 6 Szybkie fakty Al B Sure

Co to jest Al B Sure! Wartość netto?

Al B Jasne! jest dwukrotnym amerykańskim rzemieślnikiem nagrań R&B, który otrzymał Grammy, a jego łączna wartość netto wynosi około 4 miliony USD który obejmuje jego właściwości. Dodaje też trochę pieniędzy na swoje konto bankowe z rekomendacji, reklam, marek i wielu innych.

Podpis: Al B Jasne! z samochodem

Al zarobił pokaźną sumę pieniędzy. Jednak w mediach wciąż brakuje jego pensji. Ma piękny samochód i dom, ale ich informacje nie są w tej chwili dostępne. Obecnie może prowadzić luksusowy i luksusowy styl życia.

otrzymałem paczkę, której nie zamówiłem z moim imieniem amazon
Wartość netto w 2019 r 4 miliony USD
Wartość netto w 2018 r W trakcie przeglądu
Roczne wynagrodzenie W recenzji
Źródło dochodu As Singer, Radio Host i były dyrektor wykonawczy

Kariera Al B Pewnie!

Al B Jasne! był gwiazdą futbolu rozgrywającego Mount Vernon High School w Stanach Zjednoczonych. Jednak odrzucił stypendium sportowe na University of Iowa, aby kontynuować karierę muzyczną. W 1987 roku Quincy Jones wybrał Al jako pierwszego zwycięzcę Wyszukiwarki Talentów Sony Innovators. Następnie zaczął współpracować z Jonesem przy kilku projektach, w szczególności platynowym singlu, Tajemniczy ogród (Sweet Seduction Suite) z podwójnie certyfikowanego albumu Jonesa Z powrotem na bloku.

Na tym nagraniu Al był jednym z kwartetów Barry White, DeBarge, i James Ingram. Jego debiutancki album z 1988 roku W trybie efektów sprzedany za ponad 2 miliony egzemplarzy, przez siedem tygodni na szczycie listy Billboard R&B. Zawierał singiel Nite and Day, który znalazł się na szczycie listy R&B i zajął 7 miejsce na liście Billboard Hot 100.

Podpis: Al B. Sure !, amerykański artysta nagrywający

Jako scenarzysta i producent Albert wprowadził wiele platynowców do przemysłu muzycznego, w tym Jodeci i nastoletni wykonawca R&B Tevin Campbell, jak również Faith Evans, Dave Hollister, Walizka, i Bileter. W 2009 roku podpisał kontrakt z Hidden Beach Recordings. Jego pierwszym singlem dla wytwórni był I Love It (Papi Aye, Aye, Aye), który wszedł na listę Radio & Records Urban AC pod numerem 33. Album Honey, I'm Home został wydany 23 czerwca 2009 r. .

nigdy nie spotkałem mężczyzny, którego nie lubiłem cytat

Filmografia

Programy filmowe / telewizyjne Rok Postać Dyrektor
Historia nowej edycji 2017 r Albert Brown Chris Robinson
Sandy Wexler 2017 r Referencje (jak Al B. Sure) Steven Brill
Peep Game 2010 r John Cowan Ben Lee Foster
Aloha: The Paige Hurd Show 2010 r Host radiowy
The Hit (876,775 USD Kasa) 2007 Miły facet Stephen Frears
Ujawniono czarnych mężczyzn 2007 Al B. Jasne!
Dżemy MTV 1996 Al B. Jasne! (1996)
Prywatne czasy 1991 -
Party Machine z Nia Peeples 1991 Al B. Jasne! Nia Peeples
Prawie na miejscu! 1988 Al B. Jasne! Dan Rybicky i Aaron Wickenden
Pociąg duszy 1971 Gość Don Cornelius

Edukacja

AI B Jasne! studiował w Mount Vernon High School w Nowym Jorku, gdzie grał jako rozgrywający w piłce nożnej. AI B dostał stypendium sportowe na University of Iowa, ale odrzucił je, aby kontynuować karierę muzyczną.



czy nakłucie lędźwiowe to prawdziwa opaska?

Nagrody i osiągnięcia

Al B Jasne! otrzymał wiele nominacji do nagrody Grammy i American Music Award (AMA) i zdobył nagrodę AMA dla najlepszego nowego artysty R&B. Al otrzymał także kilka nominacji do nagrody Soul Train Award i zdobył nagrodę dla najlepszego nowego artysty.

Podpis: Al B. Jasne! w dniu 16 dorocznych American Music Awards

Ponadto Al zdobył kilka nagród New York Music Awards. Poza tym jego linia telefoniczna 1-900 była trzecia pod względem przychodów, po tych dla New Kids on the Block i Run-D.M.C.

Szybkie fakty Al B Sure

  • Al B Jasne! urodził się jako Albert Joseph Brown III 4 czerwca 1968 r. w Bostonie, Massachusetts, Stany Zjednoczone Ameryki.
  • Od 2019 roku ma 51 lat, a jego znakiem urodzenia jest Bliźnięta.
  • On jest synem Cassandra Brown (matka i Albert Brown(ojciec).
  • Al studiował w Mount Vernon High School w Nowym Jorku, gdzie był gwiazdą futbolu.
  • Al ma obywatelstwo amerykańskie i należy do pochodzenia afroamerykańskiego.
  • Jest także trzykrotnie nominowanym do nagrody Grammy amerykańskim producentem płyt R&B.
  • Al ma szacunkową wartość netto około 4 milionów USD.
  • Ma trzech synów, a mianowicie Quincy Browna, Alberta Browna IV i Devina Browna.
  • Stoi na wysokości 5 stóp 7 cali, a jego masa ciała wynosi około 70 kg.
  • Al jest aktywny na niektórych platformach społecznościowych, takich jak Instagram i Twitter.
<